Tekijät

  Tekijät

Anne-Maarit Sepling
Perustaja, osakas, toimitusjohtaja

Markkinoinnin, viestinnän sekä asiakaskokemuksen kehittämisen moniottelija, ammattiaineiden opettaja, elintarviketieteiden maisteri, ensihoitaja, partiolainen, liikunnan ja kalastuksen harrastaja.

”TYÖURALLANI OLEN TOIMINUT
YLI KYMMENISSÄ ERILAISISSA
TYÖTEHTÄVISSÄ:

 myyjänä, asiakaspalvelijana, myyntipäällikkönä, tuotepäällikkönä, markkinointikoordinaattorina, markkinointisuunnittelijana, brändiviestintäpäällikkönä ja asiakaskohtaamisten kehittämisen johtajana sekä markkinointi- ja viestintäjohtajana, markkinoinnin opettajana, toimitusjohtajana. Nämä kaikki tehtävät ovat kartuttaneet minulle vahvan ja monipuolisen osaamisen markkinoinnin ja viestinnän maailmaan. Vankan core-osaamisen lisäksi minulle on kertynyt vahva liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisen sekä strategiatyön tietämys.

Aloina minulle vahvimmat ovat puurakentaminen, yleensä rakentaminen, sisustaminen ja metsä- ja eristeteollisuus. Toisaalta minulla on kokemusta optisesta alasta, maahantuonnista, viennistä, kukkakauppa- ja ravintola-alasta sekä yhdistystoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä ja uuden liiketoiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä. Työhistoriaani mahtuu lanseerausten rakentamisia, historiavideoiden tekoa, asiakaslehtien toteutusta, verkkosivujen suunnittelua, asiakaskirjeiden ja media-, pörssi- ja sisäisten tiedotteiden kirjoittamista, palvelumuotoilua, tuotekehitystä, sijoittajaviestintää, yt- ja muutosviestintää, strategiaviestintää, valmentamista, kouluttamista, globaalisti asiakaskokemuksen rakentamisesta, kansainvälisen rakennustuoteteollisuusyrityksen 15-henkisen markkinointi- ja viestintäorganisaation johtamista, johtoryhmäryöskentelyä sekä ammattikorkeakoulussa opettamista.

Teen töitä aina kädet savessa, uusista asioista innostuen, haasteita ratkoen, tyhjästä nyhjäisten. Haluan auttaa pk-yrityksiä saavuttamaan entistä paremmin ja kustannustehokkaammin asiakkaansa sekä muut kohderyhmänsä monipuolisin viestinnän, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen keinoin edistäen samalla yrityksen tuloksen tekokykyä.”

Tutustu Anne-Maaritiin Linkedinissä

Jyri Kuusisalo
Osakas, myyntijohtaja

Kokenut ja monipuolinen myynnin ja myynnin johtamisen ammattilainen sekä liiketoiminnan kehittäjä. Tuotantotalouden insinööri (AMK), aktiivinen vapaa-ajankalastaja, kodin remontoija ja rakentaja, jolle liikunta on lähellä sydäntä.

”TYÖURALLANI OLEN TOIMINUT MONIPUOLISISSA
MYYNNIN SEKÄ LIIKETOIMINNAN/MYYNNIN JOHTOTEHTÄVISSÄ.

Aloista vahvimpana on rakentaminen, rakennustuoteteollisuus sekä kemianteollisuus, mutta kokemusta on myös muilta aloilta B2B sekä B2C. Kokemusta on kaupan tiskin takaa, edustajan roolista, myynnin johtoon sekä kokonaisvaltaiseen maaorganisaation johtamiseen. Tuotteiden ja palveluiden konseptointi on tuttua. Startupit lanseeraushaasteineen ovat hyvin tuttuja. Ihmisten johtaminen on lähellä sydäntäni ja omasta porukasta on saatu positiivisella ilmapiirillä kasvua ja tulosta eri osoitteissa. Näyttöjä on myös organisaatioiden rakentamisesta sekä uudelleenrakentamisesta.

Olen johtaja ja tekijä samassa paketissa. Intohimonani on taklata haasteita sekä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Olen strategisesti ajatteleva, mutta käytännönläheisesti asioita toteuttava persoona. Suunnitelmallisuus, nöyryys ja kääritään hihat -asenne ovat tarjonneet paljon positiivisia tuloksia ja omalla esimerkilläni olen tasoittanut organisaation tietä onnistumisiin. Henkilöstön tukeminen, positiivinen ”iholla olo” sekä myötätunto ovat monesti ne tärkeimmät työkalut, millä saadaan tehoja irti organisaatiosta.

Tutustu Jyriin Linkedinissä