Kokenut ja monipuolinen myynnin ja myynnin johtamisen ammattilainen sekä liiketoiminnan kehittäjä. Tuotantotalouden insinööri (AMK), aktiivinen vapaa-ajankalastaja, kodin remontoija ja rakentaja, jolle liikunta on lähellä sydäntä.
”Työurallani olen toiminut monipuolisissa myynnin sekä liiketoiminnan/myynnin johtotehtävissä. Aloista vahvimpana on rakentaminen, rakennustuoteteollisuus sekä kemianteollisuus, mutta kokemusta on myös muilta aloilta B2B sekä B2C. Kokemusta on kaupan tiskin takaa, edustajan roolista, myynnin johtoon sekä kokonaisvaltaiseen maaorganisaation johtamiseen. Tuotteiden ja palveluiden konseptointi on tuttua. Startupit lanseeraushaasteineen ovat hyvin tuttuja. Ihmisten johtaminen on lähellä sydäntäni ja omasta porukasta on saatu positiivisella ilmapiirillä kasvua ja tulosta eri osoitteissa. Näyttöjä on myös organisaatioiden rakentamisesta sekä uudelleenrakentamisesta.

Olen johtaja ja tekijä samassa paketissa. Intohimonani on taklata haasteita sekä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Olen strategisesti ajatteleva, mutta käytännönläheisesti asioita toteuttava persoona. Suunnitelmallisuus, nöyryys ja kääritään hihat -asenne ovat tarjonneet paljon positiivisia tuloksia ja omalla esimerkilläni olen tasoittanut organisaation tietä onnistumisiin. Henkilöstön tukeminen, positiivinen ”iholla olo” sekä myötätunto ovat monesti ne tärkeimmät työkalut, millä saadaan tehoja irti organisaatiosta.

jyri.kuusisalo@www.eforte.fi