Anne-Maarit Sepling

Markkinoinnin, viestinnän sekä asiakaskokemuksen kehittämisen moniottelija, ammattiaineiden opettaja, elintarviketieteiden maisteri, ensihoitaja, partiolainen, liikunnan ja kalastuksen harrastaja.

”Työurallani olen toiminut yli kymmenissä erilaisissa työtehtävissä: myyjänä, asiakaspalvelijana, myyntipäällikkönä, tuotepäällikkönä, markkinointikoordinaattorina, markkinointisuunnittelijana, brändiviestintäpäällikkönä ja asiakaskohtaamisten kehittämisen johtajana sekä markkinointi- ja viestintäjohtajana, markkinoinnin opettajana, toimitusjohtajana. Nämä kaikki tehtävät ovat kartuttaneet minulle vahvan ja monipuolisen osaamisen markkinoinnin ja viestinnän maailmaan. Vankan core-osaamisen lisäksi minulle on kertynyt vahva liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisen sekä strategiatyön tietämys.

Aloina minulle vahvimmat ovat puurakentaminen, yleensä rakentaminen, sisustaminen ja metsä- ja eristeteollisuus. Toisaalta minulla on kokemusta optisesta alasta, maahantuonnista, viennistä, kukkakauppa- ja ravintola-alasta sekä yhdistystoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä ja uuden liiketoiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä. Työhistoriaani mahtuu lanseerausten rakentamisia, historiavideoiden tekoa, asiakaslehtien toteutusta, verkkosivujen suunnittelua, asiakaskirjeiden ja media-, pörssi- ja sisäisten tiedotteiden kirjoittamista, palvelumuotoilua, tuotekehitystä, sijoittajaviestintää, yt- ja muutosviestintää, strategiaviestintää, valmentamista, kouluttamista, globaalisti asiakaskokemuksen rakentamisesta, kansainvälisen rakennustuoteteollisuusyrityksen 15-henkisen markkinointi- ja viestintäorganisaation johtamista, johtoryhmäryöskentelyä sekä ammattikorkeakoulussa opettamista.

Teen töitä aina kädet savessa, uusista asioista innostuen, haasteita ratkoen, tyhjästä nyhjäisten. Haluan auttaa pk-yrityksiä saavuttamaan entistä paremmin ja kustannustehokkaammin asiakkaansa sekä muut kohderyhmänsä monipuolisin viestinnän, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen keinoin edistäen samalla yrityksen tuloksen tekokykyä.”

Tutustu Anne-Maaritiin tarkemmin LinkedInissä »