Palveluiden toteutustavat

Palveluiden toteutustavat

ratkaisupolku

RATKAISUPOLKU

Valmis ratkaisu toteuttaa jokin asia. Tarjoamamme ratkaisupolut ovat kustannustehokkaita ja kokemukseen perustuvia tapoja tehdä asioita. Kyse on valmiista toimintamallikuvauksesta ohjeineen ja materiaaleineen. Halutessanne voimme räätälöidä ratkaisupolkua erikseen, juuri teidän yrityksen tarpeita vastaavaksi. Tarjoamme ratkaisupolkuja mm. markkinoinnin ja myynnin vuosisuunnittelun toteuttamiseen, some-pelisääntöihin, strategiaviestintään, asiakaskategorisointi, myyntiorganisaation viikkojohtaminen, somen ylläpito, jne.

 

ratkaisupolku

TYÖPAJA

Työpaja on yrityksesi tarpeisiin suunniteltu päivä tai kaksi, jonka aikana on tavoitteena saavuttaa yhteinen näkemys jonkin asian toteuttamiseksi hyödyntäen erilaisia työpajamenetelmiä sekä osallistujien tietoja ja taitoja. Tarjoamamme ratkaisupolut ovat kustannustehokkaita ja kokemukseen perustuvia tapoja tehdä asioita. Saat meiltä työpajan melkein mistä aiheesta tahansa.

Ohessa muutamia valmiita vaihtoehtoja:
– lanseeraustyöpaja
– palvelumuotoilutyöpaja
– tuotteistustyöpaja
– pk-yrityksen markkinoinnin ja/tai myynnin uudelleen organisointi
– sisällöntuotannon työpaja
– sometyöpaja
– verkkosivutyöpaja
– uusasiakashankinnan työpaja
– asiakaspalvelun kehittämistyöpaja
– reklamaatiotyöpaja

 

ratkaisupolku

PROJEKTI

Projekti tarkoittaa selvärajaista hanketta, jossa Eforten asiantuntija on joko projektiryhmän jäsen tai projektipäällikkö. Projekti kestää rajatun ajan ja sillä on jokin tarkka tavoite. Olemme tehneet hyvin laajoja hankkeita kuten liiketoiminnan lanseeraus, mutta myös hyvin pienimuotoisia ja lyhytaikaisia, kuten sanomalehtiliitteen sekä näiden välistä kuten nettisivuhanke. Projektipäällikkönä ollessamme teemme tarkan projektisuunnitelman, aikatauluineen ja budjetteineen, etsimme tarvittavat kumppanit ja johdamme hankkeen alusta loppuun sekä raportoimme hankkeen edistymisestä. Projektin lopussa on aina hyvä tehdä yhdessä yhteenveto, mikä onnistui, mikä ei, mitä voisi vielä kehittää ja miten asiat etenevät tästä eteenpäin.

 

ratkaisupolku

KOULUTUS

Eforten räätälöidyt koulutukset ja valmennukset painottavat tekemällä oppimiseen ja arjen konkretiaan, jotta organisaatiosi saisi siitä mahdollisimman paljon hyötyä. Koulutukset ja valmennukset voivat olla yhden hengen sparraussessiosta jopa 100 hengen luentoon. Koulutustapa vois olla verkkokoulutus, pienryhmäkoulutus tai luento miksei myös usean koulutuskerran sarja.

Saat meiltä koulutus- ja valmennuspalveluita mm.
– markkinoinnin
– myynnin
– viestinnän
– liiketoiminnan kehittämisen
– asiakaskokemuksen kehittämisen alueilla

Kouluttajamme voi myös toimia tarvittaessa toimia sijaisena ammattikorkeakoulussa tai aikuisopistossa opettajana em. osaamisalueilla, koska hänellä on ammattiaineiden opettajan pätevyys.