Palvelut

Palvelut

Kaipaatko apua sisällöntuotantoon? Tai haluasitko tehdä asioita suunnitelmallisemmin ja tehokkaammin?

Autamme erilaisia yrityksiä onnistumaan omassa viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnissä tehokkaammin ja helpommin. Katso alta palveluista tarkemmin ja kysy lisää.

Eivätkö
omat kädet
riitä?

APUA
SISÄLLÖNTUOTANTOON

Kaipaako yrityksesi apua sisällöntuotantoon? Tuotamme verkkotekstejä, blogijuttuja, somesisältöä, videoita, myyntimateriaaleja, referenssitarinoita jne. Tehokkainta sisältö on, kun taustalla on suunnitelma.

Polkeeko
myynti
paikallaan?

MYYNTI
KUNTOON

Tuntuuko siltä, että myynti polkee paikallaan ja tuloksia ei synny? Vai onko myynti epäjärjestelmällistä, jopa sekavaa? Onko tilanne se, että toimitusjohtaja vastaa myös myynnistä ja myyntiponnistelut jäävät hieman puolitiehen?

Vaikeaa
saada viesti
perille?

VIESTINNÄLLÄ
TULOKSIA

Tuleeko henkilöstöltä palautetta, että heille ei kerrota riittävästi? Vai olisiko mukava saada jokin lehti kirjoittamaan yrityksen aikaansaannoksista? Onko tiedossa muutoksia, jotka potentiaalisesti ymmärretään väärin?

Tuotteita ja palveluita on,
asiakkaita ei

MARKKINOINNILLA
ASIAKKAITA

Onko markkinointi hakusessa? Tuntuuko siltä, että asiakkaat eivät löydä teitä? Onko kaikista kanavista ja medioista vaikeaa valita, mikä on se meille soveltuvin? Eikö suunnitelmat oikein tunnu toteutuvan tai toteutuksiin kuluu paljon resursseja, mutta hyötyä on vaikea nähdä?