Palvelut

Palvelut

Haluaisitko, että yrityksesi myynti ja markkinointi sujuisi tehokkaammin ja tuloksekkaammin?
Kannattaisiko viestintään ja sisällöntuotantoon panostaa aiempaa enemmän?

Kun omat kädet eivät enää riitä, saat meiltä apua joko vuokraamalla osa-aikaisen ammattilaisen tai projekteittain.
Voimme myös toteuttaa työpajan tai rakentaa teille johonkin haasteeseen valmiin ratkaisupolun tai kouluttaa henkilöstöänne. Katso alta eri aihealueisiin liittyviä palveluita ja kysy lisää.

Eivätkö
omat kädet
riitä?

VUOKRAJOHTAJA
APUUN

Eikö omat kädet riitä hoitamaan kaikkea vai kaipaako yrityksesi tietynlaista osaamista, mutta vaan osa-aikaisesti tai projektin ajan? Onko yrityksesi muutostilanteessa, mutta resurssi tai osaaminen muutokseen puuttuu? Olisiko tarpeen rakentaa myyntiorganisaatio tehokkaammaksi?

Polkeeko
myynti
paikallaan?

MYYNTI
KUNTOON

Tuntuuko siltä, että myynti polkee paikallaan ja tuloksia ei synny? Vai onko myynti epäjärjestelmällistä, jopa sekavaa? Onko tilanne se, että toimitusjohtaja vastaa myös myynnistä ja myyntiponnistelut jäävät hieman puolitiehen?

 

Vaikeaa
saada viesti
perille?

VIESTINNÄLLÄ
TULOKSIA

Tuleeko henkilöstöltä palautetta, että heille ei kerrota riittävästi? Vai olisiko mukava saada jokin lehti kirjoittamaan yrityksen aikaansaannoksista? Onko tiedossa muutoksia, jotka potentiaalisesti ymmärretään väärin?

 

Tuotteita ja palveluita on,
asiakkaita ei

MARKKINOINNILLA
ASIAKKAITA

Onko markkinointi hakusessa? Tuntuuko siltä, että asiakkaat eivät löydä teitä? Onko kaikista kanavista ja medioista vaikeaa valita, mikä on se meille soveltuvin? Eikö suunnitelmat oikein tunnu toteutuvan tai toteutuksiin kuluu paljon resursseja, mutta hyötyä on vaikea nähdä?